Perseverança a l’Auditori de Banyoles…

Perseverança a l’Auditori de Banyoles…

Èxit de la preestrena

La primera activitat esdevé amb l’èxit de la preestrena (2012) a l’Auditori de Banyoles en cobrir-se la totalitat de l’aforament disponible. Un ampli ventall de públic des de 17 fins a 92 anys ens va fer arribar de forma sorprenent el seu gaudiment i respecte pel treball.

L’estrena oficial al nostre país està subjecta a la selecció dels festivals de projecció nacional i/o internacional.

Presentació internacional al Festival de Classe A, Festival Internacional de Cine Mar de Plata

La presentació internacional del documental s’ha dut a terme al Festival de Classe A, 27a edició del Festival Internacional de Cine de Mar del Plata.

Incorporem l’última crítica sobre la pel·lícula escrita per Geraldine Salles Kobilanski per la revista de cinema Marienbad. “Algunas líneas sobre el cromosterio”: http://www.marienbad.com.ar/critica/perseveranca

Ajut de l’Institut Ramon Llull

El documental ha estat presentat a l’Argentina amb l’assistència de l’equip i l’ajuda en tràmits de l’Institut Ramon Llull.

Bona acollida del públic

La bona acollida del públic ha estat molt significativa, fins al punt d’encoratjar-nos per encarar el nou documental transmèdia anomenat “Pertinença”, un film documental de creació sobre la mirada d’un poeta que explora la natura a la recerca d’una resposta.

Patronat de la Fundació Autor (SGAE)

Ens és grat comunicar que a la Convocatòria 2012 d’ajudes a projectes de col·laboració, instituïda pel nou Patronat de la Fundació Autor (SGAE), i a la qual han concorregut 1.271 sol·licituds, ha culminat amb la selecció de 56 projectes, en els quals ha estat seleccionat el documental “Perseverança”.

Producció “quilòmetre zero”

El documental “Perseverança” es pot considerar una producció “quilòmetre zero” (Km 0), una categoria relacionada amb la proximitat dels propis recursos. Recursos humans col·laboratius en la seva majoria, i també, amb la participació d’algunes institucions properes del municipi, atesa així de manera sostenible la reducció de costos de producció.

Comunicació i difusió del film

Continuem treballant en la millora de continguts del weblog per facilitar la comunicació i difusió del film i dels nous projectes per al futur: http://test.esguard.net